O tečajevima

Glazbeni tečajevi TRITONUS

Naši su tečajevi nastali iz ideje da svatko može naučiti svirati neovisno o dobi, glazbenom predznanju ili afinitetima.

Kroz tečajeve klavira, gitare ili pjevanja nudimo mogućnost učenja od samog početka ili nastavka učenja ovisno o predznanju koje ste ranije stekli. U početku se uče osnove koje su zajedničke svim glazbenim stilovima, a nakon toga polaznik tečaja može sam odabrati koje glazbene pravce/žanrove želi slijediti i usavršavati. U odabiru smjera glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (pop, rock, blues, jazz…), vodit će vas naši stručni predavači s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe.

Prednosti individualne nastave

Kod individualne nastave instrumenta, predavač se može potpuno posvetiti učeniku te učenje zadanog gradiva prilagoditi afinitetima, mogućnostima i potrebama polaznika.

Kroz kvalitetan i profesionalan rad nastojimo prenijeti vlastito znanje, ali i ljubav prema instrumentu jer smatramo da sve ono što glazbu čini dobrom i lijepom doista i oplemenjuje čovjeka, bilo izvođača ili slušatelja, bilo da se radi o klasičnoj glazbi ili nekom od žanrova popularne glazbe.

Teorija & praksa

Poznavanje glazbene teorije sastavni je dio bavljenja glazbom, tj. sviranja nekog glazbenog instrumenta. Ono uvjetuje lakše, brže i kvalitetnije učenje kao i dublje razumijevanje svih slojeva glazbenog djela bez obzira na vrstu, žanr ili stil. Individualna nastava tečajeva povezuje teoretska znanja s praksom, tako da se cjelokupno znanje dobiva na jednom mjestu – na nastavi instrumenta.